Sponsoren

Zoals voorgaande jaren maken vele sponsoren het Dorpsdiner mogelijk!

Het diner wordt verzorgd door Jumbo Supermarkten, met ondersteuning van leerlingen van College de Brink. Naast het menu zijn er lekkere bijdragen van  Bakkerij Tetteroo – Snackbar Beo – Vishandel BlaricumHeeren van LoosdrechtHocras en  Wijnkoperij Wesseling.

Hoofdsponsor in 2018 is JUMBO SUPERMARKTEN. Daarnaast zijn er drie partners die het Dorpsdiner en het goede doel meerjarig ondersteunen: Hema Larende Slokker Groep en Voorma en Walch Makelaars in het Gooi.

Sponsoren die het Dorpsdiner en daarmee de 10 lokale doelen die we dit jaar ondersteunen een warm hart toedragen zijn:  Hof-Hoorneman ‘t Gooi, Van Poelgeest BMW & MINI, Interboat en De Haan IT.

Prijzen voor de loterij worden aangeboden door Interboat, FITPRO Institute, Mauve restaurant & bar, Edelsmid Fred van Sprang en Barbier Rogier.

De schitterende ambiance wordt mede verzorgd door de sfeervolle groene aankleding van Kwekerij de Limieten, de fleurige bloemen van Sytske Bloembinderij en exclusief meubilair van Kerkhof Laren.

Voorts is er ondersteuning van Singer Laren, Serve verhuurservice, HERO Verhuur , TM Verhuur, Fenêtre online solutions en Mr. Nelson design .

Onze mediapartner is BEL Nieuws.nl.